• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR)

shutterstock 1075187807-768x432 1

SUKNO d.o.o. je Vaš poslovni partner koji sluša potrebe kupaca i iza kojeg stoji veliki broj uspješnih projekata. Važno nam je da se naš partnerski odnos temelji na povjerenjenu te potpunim i cjelovitim informacijama te nam je, također, važna Vaša privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka koje nam dajete u svrhu pružanja usluga ili kupnje proizvoda.

Slijedom navedenoga, u nastavku ćemo Vas informirati o tome koje Vaše podatke prikupljamo, u koju ih svrhu koristimo, na koji način možete ostvariti uvid, ispravak, dopunu ili brisanje podataka itd.

Pritom napominjemo da osobni podaci označavaju bilo koje Vaše podatke; primjerice: ime i prezime, OIB, adresu e-pošte itd., dok obrada osobnih podataka obuhvaća sve radnje kao što su prikupljanje, uvid, korištenje, obrađivanje u određene svrhe itd.

SUKNO d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s GDPR-om (Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27.travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka) te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) te hrvatskim Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Nar. nov. 42/2018.).

Kako bismo Vam mogli odgovoriti na upite koje nam šaljete te sastaviti cjelovitu ponudu, potrebni su nam Vaši podaci kao što su ime i prezime, naziv trgovačog društva i zakonskog zastupnika, e-mail adresa, OIB i kontakt telefon. Navedene podatke prikupljamo, prije svega, radi osiguravanja pružanja tražene usluge i što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit. Slijedom navedenoga, slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da tvrtki Sukno d.o.o. dobrovoljno stavlja na raspolaganje gore spomenute svoje osobne i podatke trgovačkog društva kojeg predstavlja i zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s tvrtkom Sukno d.o.o.

Sukno d.o.o. obavezuje se pružiti zaštitu osobnih podataka kupaca i poslovnih partnera na način da prikuplja samo osnovne i nužne osobne podatke, ne zloupotrebljava podatke, informira kupce i poslovne partnere o načinu korištenja osobnih podataka uz mogućnost izmjene, dopune ili brisanja podataka. Svi navedeni podaci strogo se čuvaju te su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Sukno d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti osobnih podataka.

Sukno d.o.o. može otkriti Vaše osobne podatke u slučaju kada postoji za to zakonska ili pravna osnova po kojoj mora postupiti (primjerice na zahtjev nadležnih tijela).

Ako želite znati koje osobne podatke SUKNO d.o.o. ima o vama ili želite izvršiti uvid, promjenu, dopunu ili brisanje Vaših podataka, molimo Vas da nam se obratite na sljedeći kontakt:

SUKNO D.O.O.

Poljana kneza Trpimira 6

21000 Split

T: 021 455153

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sukno katalozi:

Turizam
Ugostiteljstvo

Nautički program

Sukladno Vašim potrebama i dimenzijama sašiti ćemo cijeli tekstilni program.

Usluge šivanja zavjesa.

Šijemo zavjese po mjeri, a za sve detalje i informacije o usluzi molimo kliknite

Kontakt informacije

Sukno d.o.o.
Poljana kneza Trpimira 6, 21000 Split
Tel: (021) 455 153
info@sukno.com.hr
Računovodstvo i financije
racunovodstvo@sukno.com.hr
OIB: 35521360781
IBAN: HR7224070001100049567
OTP banka Hrvatska d.d.
Matični broj subjekta: 060141198
Društvo s ograničenom odgovornošću registrirano kod Trgovačkog suda u Splitu
Temeljni kapital:
22 073,00 kn uplaćen u cijelosti
 
 
AAA pecat digital 2018 HR mali2
 
logo hamag web mali