Madrac ORTOSAN

Madrac ORTOSAN je madrac posebne kakvoće napravljen od profilirane fleksibilne pjene , volumne mase 35 kg/m3. Pjena je izrađena tako da se profil prilagodio tjelesnoj konfiguraciji tj. opterećenje je raspoređeno prema zonama. Madrac se idealno prilagođava tjelesnoj konfiguraciji čovjeka.

Standardne dimenzije: 90 x 190 cm, 90 x 200 cm, ostale dimenzije po narudžbi

Materijali:

  • Antibakterijska tkanina

madrac-ortosan-Antibakterijska-tkaninaTkanina od pretežito pamučnih vlakana površinski tretirana tako da spriječi razvoj grinja i bakterija. Vrlo kvalitetan materijal koji također ima i svojstva samogasivosti što znači da se kada nestane izvor plamena nakon određenog vremena sam ugasi.

  • PES-vata

madrac-ortosan-PES-vataNetkani materijal u obliku vate načinjene od poliester vlakana, različite težine po m2. Vrlo je elastičan i pogodan materijal za prošivanje s tkaninom kao presvlaka. Porozan je a time i prozračan. Otporan je na deformaciju i nakon prestanka opterećenja vraća se u početni položaj.

  • Poliuretanska meka pjena (PU)

madrac-ortosan-Poliuretanska-meka-pjena-PUMeki elastični-spužvasti materijal načinjen od velikog broja ćelija, otvorene strukture, porozan, kroz koje slobodno struji zrak i para.
Osobine PU pjene:
Različitost volumnih masa (19-35 kg/m3), različitih tvrdoća, odlične elastičnosti, otporna na kemikalije, insekte, higijenska bez prašine, antialergijska, odlično prilagodljiva tijelu-pa se ponaša kao veliki broj sitnih opruga, čime kralježnica ostaje u pravilnom položaju.
Svojstvo PU pjene da ne skuplja prašinu olakšava spavanje osobama s alergijskim smetnjama.

  • Reteks (fiteks)

madrac-ortosan-Reteks-fiteksReteks (fiteks) -je netkani tekstil od sintetičkih vlakana, male debljine, a svrha mu je da bude podloga il donja strana kod prošivanja bilo kojeg materijala s tkaninom.

Debljina madraca: 28 cm

Kontakt informacije

Sukno d.o.o.
Poljana kneza Trpimira 6, 21000 Split
Tel: (021) 455 153
info@sukno.com.hr
Računovodstvo i financije
racunovodstvo@sukno.com.hr
OIB: 35521360781
IBAN: HR7224070001100049567
OTP banka Hrvatska d.d.
Matični broj subjekta: 060141198
Društvo s ograničenom odgovornošću registrirano kod Trgovačkog suda u Splitu
Temeljni kapital:
22 073,00 kn uplaćen u cijelosti
 
 
AAA pecat digital 2018 HR mali2
 
logo hamag web mali